Ada pesanan tak?

tetamu jemputan

Followers

klik lah jangan malu-malu

Rabu, 11 Januari 2012

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

Assalamualaikum..

Nak join Ga untuk kali pertama dalam tahun ni..
 
NAK JOIN KLIK BANNER

Syarat-syarat.:

1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)- DONE
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh. -DONE
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.

ibu alisha
kakayong
miza yusof



4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)- DONE


Tarikh tutup:16/1/2012

1 ulasan:

kakyong berkata...

terima kasih tag kakyong, & kakyong join di sini
http://www.kakyong.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html