Ada pesanan tak?

tetamu jemputan

Followers

klik lah jangan malu-malu

Rabu, 23 Mei 2012

Birthday Giceaway By Hana Radzi

Assalamualaikum..
Dah lama blog ni berhabuk..
bermakna dah lama aku tak join GA bagai lah ni..
tetiba hari ni teringin pulak nak join GA..
Jom join..


NAK JOIN KLIK BANNER

TARIKH TUTUP : 31/5/2012
(12:00 AM)

Jumaat, 3 Februari 2012

"IntaNBerliaN's First Giveaway"

Assalamualaikum..
Puan IntanBerlian kita buat Giveaway...
nak join ni...
 
NAK JOIN KLIK BANNER CUTE TU YA..!!

Tarikh tutup: 
29/02/2012

Hadiah yang akan dimenangi memang sangat2 menarik...wahhh..sekali buat terus meletup hadiahnya..
Hadiahnya adalah dari blog2 berikut..(ada sponsor lagi..!)

Semoga ada tuah untuk tahun ini..InsyaAllah...!!!!

Ahad, 22 Januari 2012

KLIS FABULOUS GIVEAWAY

Assalamualaikum..

JOm join GA Mak Dara...
 
NAK JOIN KLIK BANNER

KLIS adalah nama singkatan kepada Kuala Lumpur International Short Film Festival yang telah dianjurkan oleh syarikat KLIS NETWORK. KLIS ialah festival bertaraf antarabangsa yang mempertandingkan filem pendek dari seluruh dunia.Ia juga meupakan satu acara rasmi bagi sambutan Hari Wilayah Persekutuan 2012.

 
 MARTIAS ALI Founder KLIS

 Penganjuran Festival Filem Pendek seperti ini adalah yang pertama dilakukan di Malaysia. Terdapat lebih 1136 penyertaan diterima dari 75 negara dan hanya 40 buah filem pendek sahaja terpilih ke peringkat akhir. Festival ini akan bermula pada 30hb Jan hingga 1 hb Feb depan.Sempena dengan KLIS yang akan datang. Untuk keterangan lanjut sila ke https://www.facebook.com/klis2012