Ada pesanan tak?

tetamu jemputan

Followers

klik lah jangan malu-malu

Jumaat, 28 Oktober 2011

”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”

Assalamualaikum...
 

NAK JOIN KLIK BANNER

Tarikh tutup: 10 november 2011
Ummi Anum nak tags : onitsukahana,yaya,deqlis,fieda

Khamis, 27 Oktober 2011

Hsue Craft 3rd Giveaway

Assalamualaikum..
Dah lama tak di tag dan daah lama juga tak join GA..
 
NAK JOIN KLIK BANNER
 
Tarikh tutup: 20 november 2011
Tag : 
Cempaka kuning
Miza Yusof
Noor fatin

Oppss...jangan lupa sesiapa yang tinggal berdekatan dengan Subang tu..jom terjah ramai2 ke Bazar di Subang Parade di booth no 15 Hsue Craft.


Key Chain Dari Adyshariz dah Sampai

Assalamualaikum..
Beberapa bulan lepas,ummi anum ada adalah salah seorang pemenang ini..


Hah!nama kat atas tu ya..
terima kasih banyak Aisha...
Dah hadiahnya dah sampai...sebenarnya dah lama Aisha pos hadiah tu tapi entah masalah apa hadiah tu tak sampai ke tangan ummi anum...Minta maaf banyak2 ya Aisha sampai terpaksa pos sekali lagi hadiah tu...
 
Tadaaa...ni lah hadiah nya..key chain dari Penang...
Thanks a lot dear!!!

Jumaat, 7 Oktober 2011

GIVEAWAY BLOG ITIK KUNING

aSSALAMUALAIKUM..
 
NAK JOIN KLIK BANNER

Tarikh tutup: 31 /10/2011

Tag : Yaya
              Miss F

Ucapan : Salam Ulangtahun Kelahiran..

giveaway "SAKURAshawl"

Assalamualaikum..

NAK JOIN KLIK BANNER

Tarik tutup:17/10/2011
Tag:
Ibu Alisha
Cempaka kuning