Ada pesanan tak?

tetamu jemputan

Followers

klik lah jangan malu-malu

Selasa, 28 Jun 2011

GA :Acu Oyak

Assalamualaikum..

Nak join Ga ni pulak.
NAK JOIN KLIK BANNER

Komen:::
Apa nak komen ya..ermmm..ummi anum rasa..kotak shoutbox tu terlalu besar lah..dan kalau boleh buat header baru nampak lebih menarik..hehehe..blog dah ok..

Tarikh tutup: 28 julai 2011

Isnin, 27 Jun 2011

“1st Cemmomile Craft Giveaway”

Assalamualaikum..
Jom Join Ga ni...

NAK JOIN KLIK BANNER
Jom ramai join GA Cemmomile

GA ni dibuat sempena ulangtahun Perkahwinan yang ke dua penganjur dan suami dan juga sempena Cemmomile Craft yang telah menjadi sebuah syarikat berdaftar.Tahniah untuk keduanya sekali ya..!!!
Hadiah yang ditawarkan juga menarik..

Pemenang Utama:
Akan memenangi sebiji bantal Flannel+Felt+Kekabu  bersaiz 18” x  28”. Memang besar. Anda diberikan hak untuk membuat pilihan warna & designnya dan saya akan cuba merealisasikannya sebaik mungkin.
~ Cabutan bertuah (untuk 02 orang pemenang) ~
Akan menerima 01 unit Car Hanging & 01 unit Keychain. Anda juga diberikan hak untuk membuat design sendiri  dan saya akan cuba merealisasikannya sebaik mungkin.

Tag 
ibu alisha
yaya azura
kalamhati

Tarikh tutup: 18 Julai 2011