Ada pesanan tak?

tetamu jemputan

Followers

klik lah jangan malu-malu

Rabu, 13 April 2011

^^ Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy^^

Assalamualaikum...
Jom Join Segmen ni dari blog http://trigyy.blogspot.com

Join la weiiiii...hadiahnya menarik habis.....
Hadiahnya cenderamata dari europe..hanya 5 pemenang jer yang akan dapat hadiah...dan 4 orang akan dapat cenderamata dari negara yang berbeza seperti dari Italy,Belanda,Germany dan Austria..best wooo...

Pemenang istimewa iaitu yang ke-5 akan mendapat keempat-empat cenderamata dari keempat-empat negara. Pemenang ke-5 akan dinilai melalui google analytics and nuffnang refferal. Siapa yang dapat menjadi refferal paling tinggi mulai hari ini, 11/4/2011 hingga 21/4/2011.

Syaratnya pun mudah jer....
1. Buat entry bertajuk "Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy"

2. Letak hearder diatas dan linkkan ke entry ni.

3. Review Segmen nie

4. Letak link entry korang di ruangan comment.

5. Done! Mudah kan. 

So..untuk promte segmen ni ummi anum nak tag 
akie
mamaema
shidah
TK
ibu alisha
cik puan nor
dan pengunjung blog ni....
tp jangan lupa letakkan nama ummi anum sebagai referer ya...penting tu..hahaha!!!

Oppss!!!!lupa...referer ummi ialah Cempaka Kuning..

2 ulasan:

toyolkiut berkata...

terima kasih..
menariknya..

TrigYy berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.