Ada pesanan tak?

tetamu jemputan

Followers

klik lah jangan malu-malu

Jumaat, 22 April 2011

^^ Contest : Gambar DesktOp Lappy ! ^^

Assalamualaikum...

Di tag Deqlis...
Nak join klik SINI k!...
dan....
Lappy ummi berwajah....
*
*
*
*
*

*
Hi ha.....hihihi....kenapa pilih rupa cam gini ek???
Sebenarnya..lappy ni my hubby yang punya..so..suka2 dia lah nak letak gmabar apa...heheheh...rasanya gmabar ni lama bertahan...mungkin sebab dia bz tak sempat nak tukar2...yang penting kena ada slide show tu..boleh tgk gambar yang ada kat dalam lappy tanpa buka file...

So..ummi nak tag 
ibu alisha dan cempaka kuning...

Tarikh tutup : 14 Mei 2011

^^ Contest Blog Saya Smart ^^

Assalamualaikum....
Jom Join contest dari blog Qistina
Nak join klik SINI ya..

Tag 
Shidah
Akie
Huda
FA

Tarikh tutup : 20 Mei 2011

Khamis, 21 April 2011

^^ Jom Join Give Away Aimi ! ^^

Assalamualaikum...

Sis CK tag ummi lagi....

 Jom r join..tak rugi pun..hehehe!!!!
http://ashimia2611.blogspot.com/2011/04/jom-join-give-away-aimi.html

Ummi Anum nk tag
Cik Puan Nor 
Deqlis

Tarikh tutup : 1 Mei 2011



Sabtu, 16 April 2011

^^ Jiwa Kacau 1st Anniversary Giveaway ^^

Assalamualaikum...
Di tag ibu alisha....


Giveaway ni di anjurkan oleh blog Jiwa Kacau .
GA ni adalah sempena usia blognya yang dah berumur 1 tahun..tahniah ya!!!!!.
Nak join klik SINI

Nak tag 
Cempaka Kuning
Deqlis
Akie
Cik Puan Nor
Mama Tomell
Tarikh tutup : 31/5/2011

Jumaat, 15 April 2011

^^ 1st GiveAway by Wan Myzura Collections ^^

Assalamualaikum...
Di tag lagi oleh akak Cempaka Kuning...

Giveaway ni dianjurkan oleh http://wanmyzuracollections.blogspot.com


Kena tag 4 orang ya...

dan pengunjung blog ni..join ya rugi tak join....

Tarikh tutup : 31 December 2011
Jangan lupa mention Ummi Anum sebagai Referer ya...tq

Referer ummi ialah Sis Cempaka Kuning

^^ Giveaway Ujang9897 ^^

Assalamualaikum...
Kali ni di tag oleh mamaema...kawan satu kolej ummi anum dulu....

Nak join klik SINI ya....

Syarat GA nya pun senang..semuanya TAK WAJIB....cuma dia suruh tag 2 orang kawan jer...tu pun dia tak cakap pulak wajib ke tak tp dia suruh bagitau kat org yang di tag tu.....hehehe....
Tapi tak apa untuk memeriahkan GA Ujang ni ummi Anum tag lah ya...
Tag ibu alisha dan Cempaka Kuning

Rabu, 13 April 2011

^^ My Lucky Follower Oleh Aku Awekelantan 1st GIVEAWAY^^

Assallamualaikum..
Nak join GA ni lak..
Nak join klik SINI
Hurm...GA ni adalah yang pertama dari tuan punya blog yang lebih dikenali sebagai Aku Awek Kelantan
atau pun CIK PUAN NOR
Hanya 3 pemenang akan dipilih tau..hadiahnya pun menarik lagi..

So Ummi Anum nak tag 
Cempaka kuning
Noor Fatin
akie

Tarikh tutup : 15 MEI 2011

^^ izzlorna.com 1st Special Giveaway^^

Assalamualaikum..
Di tag lagi oleh ibu alisha..
Jom Join..
Klik SINI ya...
So...ummi anum nak ucapkan Selamat Hari Lahir untuk hubby Lorna...

Nak tag 
Cempaka Kuning
Mama Tomell
Lulu Caldina

Tarikh tutup : 30 MEI 2011

^^ Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy^^

Assalamualaikum...
Jom Join Segmen ni dari blog http://trigyy.blogspot.com

Join la weiiiii...hadiahnya menarik habis.....
Hadiahnya cenderamata dari europe..hanya 5 pemenang jer yang akan dapat hadiah...dan 4 orang akan dapat cenderamata dari negara yang berbeza seperti dari Italy,Belanda,Germany dan Austria..best wooo...

Pemenang istimewa iaitu yang ke-5 akan mendapat keempat-empat cenderamata dari keempat-empat negara. Pemenang ke-5 akan dinilai melalui google analytics and nuffnang refferal. Siapa yang dapat menjadi refferal paling tinggi mulai hari ini, 11/4/2011 hingga 21/4/2011.

Syaratnya pun mudah jer....
1. Buat entry bertajuk "Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy"

2. Letak hearder diatas dan linkkan ke entry ni.

3. Review Segmen nie

4. Letak link entry korang di ruangan comment.

5. Done! Mudah kan. 

So..untuk promte segmen ni ummi anum nak tag 
akie
mamaema
shidah
TK
ibu alisha
cik puan nor
dan pengunjung blog ni....
tp jangan lupa letakkan nama ummi anum sebagai referer ya...penting tu..hahaha!!!

Oppss!!!!lupa...referer ummi ialah Cempaka Kuning..

Isnin, 11 April 2011

^^ White Pouch GA oleh 'Lulu Caldina' DAN 'Lenloy-Closet ^^

Assalamualaikum...
Akak Cempaka tag ummi lagi..thanks!!!

Nak join????Menarik ni...
klik SINI

Tag :
shidah
noor fatin

Tarikh Tutup 26 April 2011[ 11 pm]

** MAMACHIA 1st GIVE AWAY **

Assalamualaikum...

Di tag oleh Cik Puan Nor...

Jom r join reramai..hehehe..

Mudah saja GAnya...
Ummi Anum nak tag 
TK,
Akie

Tarikh Tutup 5 MEI 2011 [9 mlm]

Jumaat, 8 April 2011

** Aku Seorang Jutawan **

Assalamualaikum...
Kali ni ummi Anum nak join Segmen pulak by blog http://hidupdaku.blogspot.com/


Nak join???
Klik SINI

Kalau Aku Seorang Jutawan...
Kalau aku Seorang jutawan..alangkah indahnya hidup ini...banyak benda yang boleh aku buat dan lakukan...Apa nak kisah aku kan seorang jutawan...hehehe...So..Benda yang pertama sekali aku nak buat kalau aku seorang jutawan ialah..menunaikan haji di tanah suci Mekah dengan membawa sekali kaun keluarga aku dan juga kaum keluarga mertua ku...
Perkara kedua aku nak buat ialah mencari mana-mana rumah anak yatim kat Malaysia dan menyalurkan derma kepada rumah anak-anak yatim tersebut.Sebenarnya ini ialah salah satu impian aku...kalau tak pun aku sendiri yang akan buka rumah untuk anak-anak yatim berlindung dan menjaga mereka.
Lepas tu..aku akan beli tanah dan buat rumah..al-maklumlah..aku mana ada rumah sendiri lagi..sekarang ni pun tinggal kat kuarters kerajaan.Aku tak akan buat rumah yang besar pun tapi cukuplah sebuah rumah untuk aku sekeluarga berteduh..kalau buat besar2 pun tak guna jugak sebab nanti tinggal aku dan my hubby jer kalau anak-anak dah kahwin.
Perkara ke empatnya..aku jugak akan buatkan rumah untuk kedua ibu bapa ku.eh!eh!..bukan aku yang buat..aku cuma keluarkan modal jer untuk buat rumah..aku kan jutawan..heheh!!Dan rumah tu aku buat 8 bilik tidur...aku kan ada 7 orang adik beradik so..seorang satulah..dan bilik yang satu lagi bilik mak ayah lah kan...Yalah sekarang ni umah mak ayah aku cam dah nak roboh di makan anai2..sedih ah!!Kalau time semua balik raya boleh lah bilik masing2 dan tak adalah nanti yang tidur kat ruang tamu...
Aku jugak akan binakan umah umtuk mertuaku...samalah tu rumah cam nak roboh kan..rumah kampung lah kata kan...
Aku Juga akan keluarkan modal untuk bantu bisness yang sedang ayah aku jalankan sekarang ni...Selain tu kalau dah jutawan kena jugak keluarkan zakat kan???so..bayar zakat agar hidup berkat..hehehe..
Hah!!!! setakat ni itu sajalah...impian dan harapan ku..Kalau lah aku seorang Jutawan....

OK! DONE...
Amacam tuan punya segmen???ok tak??

Khamis, 7 April 2011

** Sara & Pari: Our 1st GIVEAWAY!**

Assalamualaikum..
Di tag....hehehe..


tag : ibu alisha
cik pun nor
huda

Tarikh tutup 29 April 2011

** 1st Ga Mama Rayyan **

Assalamualaikum...
Join GA mama rayyan


Tarikh tutup...uiks!!!hari ni lah...7 april 2011 jam 12 malam...
sempat lagi....

** Precious Moments Giveaway **

Assalamualaikum...
Di tag lagi...
Join jer lah bukan susah pun kan..hehehe..

Korang tk nak join ker???
Jom r join...klik SINI

Tag : Shidah dan mamaema
Tarikh Tutup : 10 April 2011

Jumaat, 1 April 2011

** Si Manjaku Comot Tapi Comel by Sayangkuzie **

Assalamualaikum...
Nak join contest ni pulak...
Comelnyerrr dia...
nak join???jom..
klik sini ya!!!.....

Jom pulak tengok manja comot ummi...

hihihi..comot tak??
kalau bagi makan aiskrim cm ni lah jdinya..

Nama anak : NURAISYAH BATRISYIA MOHD SHUKRI
UMUR : 2 TAHUN
NAMA IBU : MAHANUN

Nak tag
ibu alisha
mama hanim
mamaqari

Tarikh tutup : 11 April 2011

** Giveaway Coklat by Blog Armiza **

Assalamualaikum...
Di tag lagi....
Jom lah join..
Dapat makan coklat best jugak ni...
Tak kan tak tergoda kot...???
Tekan jer sini ...

Nak kena tag jugak ni..
Nak tag...
Cempaka

Tarikh Tutup :  16 Mei 2011