Ada pesanan tak?

tetamu jemputan

Followers

klik lah jangan malu-malu

Selasa, 29 Mac 2011

** First Journey Contest **

Assalamualaikum..
Hari ni nak join Lagi GA Or Contest....cukup lah sehari join satu Ga kan...hehehe.....


Korang pun mesti join ya...
tekan http://sofea-aieman-aniq.blogspot.com/ jer link tu ya....

Syarat untuk mendapat hadiah percuma


1. Jadi follower blog first journey ( senang je sesape pun boleh buat ) sesape yang takde blog boleh juga,just create google akaun

2. Copy paste n3 ini dan letak banner ( excange banner ) kat sidebar atau mana-mana anda suka
3. Tag seberapa ramai kawan anda untuk join
4.Yang dan join sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya senang saya bw ok.

Contest ini akan ditutup pada 15 April 2011 dan keputusannya akan diumunkan pada 18 April 2011






HADIAHNYA :


Tempat Pertama : RM 100.00 ( untuk tag yang paling tinggi )

Tempat Kedua : RM 80.00 ( untuk tag yang kedua tinggi )

Tempat Ketiga : RM 50.00 ( untuk tag yang ketiga tinggi)



DAN

3 hadiah saguhati

So...ummi nak tag
mamaema
shidah
Tk
Intan Berlian
Kakngah
miza yusof
deqlis
huda
daan pengunjung blog ini...



OK!!!DONE






1 ulasan:

toyolkiut berkata...

ok kak..
TK join!