Ada pesanan tak?

tetamu jemputan

Followers

klik lah jangan malu-malu

Rabu, 30 Mac 2011

" You Are My Lucky Follower"

Assalamualaikum...

Ummi di tag lagi...hehehe....
Jom join....

Join ???
Klik sini ya...

Nak tag 
akie
ibu alisha
tiefazatie

Tarikh tutup : 5 April 2011

Selasa, 29 Mac 2011

** First Journey Contest **

Assalamualaikum..
Hari ni nak join Lagi GA Or Contest....cukup lah sehari join satu Ga kan...hehehe.....


Korang pun mesti join ya...
tekan http://sofea-aieman-aniq.blogspot.com/ jer link tu ya....

Syarat untuk mendapat hadiah percuma


1. Jadi follower blog first journey ( senang je sesape pun boleh buat ) sesape yang takde blog boleh juga,just create google akaun

2. Copy paste n3 ini dan letak banner ( excange banner ) kat sidebar atau mana-mana anda suka
3. Tag seberapa ramai kawan anda untuk join
4.Yang dan join sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya senang saya bw ok.

Contest ini akan ditutup pada 15 April 2011 dan keputusannya akan diumunkan pada 18 April 2011






HADIAHNYA :


Tempat Pertama : RM 100.00 ( untuk tag yang paling tinggi )

Tempat Kedua : RM 80.00 ( untuk tag yang kedua tinggi )

Tempat Ketiga : RM 50.00 ( untuk tag yang ketiga tinggi)



DAN

3 hadiah saguhati

So...ummi nak tag
mamaema
shidah
Tk
Intan Berlian
Kakngah
miza yusof
deqlis
huda
daan pengunjung blog ini...



OK!!!DONE






Isnin, 28 Mac 2011

** Giveaway - Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage**

Assalamualaikum...
Ummi muncul kembali setelah bercuti selama 1 minggu..rindu r nak join GA or Contest...
Buka jer blog tengok ada tag..thanks! ya cempaka kuning...
Jom ramai2 jojn GA ni ya..

 http://lovelysweetcottage.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
Nak join klik kat link tu ya...
Nak tag
Cik Dya
mamaema

Tarikh tutup : 31 Mac 2011 11.59pm

Isnin, 21 Mac 2011

** Contest Anakku Menangis Comel **

Assalamualaikum....
Pagi ni ummi nak join mamaema 
punya contest...
Nak join tak???
klik sini ya....


Nilah gambar yang dipertaruhkan...punyalah susah nak amik gmbr dia nangis...huhuhu!!!

NAMA ANAK : NURAISYAH BATRISYIA BINTI MOHD SHUKRI
NAMA IBU : MAHANUN BINTI MAHMUD
UMUR ANAK : 1 TAHUN 23 BULAN
 Tag 3 orang kawan....
Cempaka 
MJ
Fieda

Tarikh tutup 1 April 2011

Sabtu, 19 Mac 2011

** 1st GA "Saya Follower M@m@ Tomell" **

Assalamualaikum...
Jum join GA mama tomell
Ini adalah GA pertama dari mama tomell...so untuk memeriahkan suasana kat sini..ummi join GA ni...so korang tak nak join ker...moh ler!!!
Hah! klik lah....

Mama tomell..ummi anum ni tak ada referer lah...ummi masuk blog mama tgk sendiri...so referer ummi..mama lah ya..heheheh...
nak tag
amiey lee
Miza yusof
Ika puk puk
dan....pengunjung blog ni..
Opps!jangan lupa letakkan nama ummi sebagai referer ya...
terima kasih ya...

Oppss!..lupa lagi ...
Tarikh tutup GA ni 19 April 2011



Jumaat, 18 Mac 2011

** LUCKY DRAW by MAK DARA **

Assalamualaikum....

Join Lucky Draw ni....
Lucky Draw ni dari Mak Dara


Lucky Draw ni bersempena blog Mak Dara yang genap 2 bulan..tahniah Mak Dara...
Nama 2 wanita yang nyanyikan lagu APA KAU RASA...
1. Irda
2. Yanie

Lepas tu tg 3 org...

1. Cempaka Kuning
2. Shidah
3.Toyolkiut
Tarikh Tutup 31 Mac 2011

DONE!!!

** Chocolate Giveaway **

Assalamualaikum..

Ummi Anum nak join GA ni...

Korang nak join tak?Meh lah join ramai2...
Klik sini ya...
 
Syarat-syarat Giveaway

1. Buat satu entry bertajuk " Chocolate Giveaway"
DONE
2. Letak Banner Giveaway cik Dya di dalam entry dan juga sidebar.Mesti backlink kepada entry chocolate giveaway ini. 
DONE 
3. Wajib menjadi follower blog sponsor iaitu Decodeco Chocs.
DONE
4. Wajib klik button LIKE pada fan page Homemade Chocolate(Decodeco-Chocs)
DONE
5. Cipta satu tagline untuk blog decodeco chocs.Contoh: Chocolate terbaik hanya di sini
Tagline : Pelbagai bentuk dan warna,hanya di Decodeco Chocs coklat istimewa.

6. Tag seorang kawan untuk join GA ni dan pastikan dia tahu tag tersebut.
Tag : Noor Fatin
7. Tinggalkan id follower dan permenant link entry kamu dekat komen ya.
DONE.

Dah siap...!!!! 
Tarikh Tutup 14 April 2011



Rabu, 16 Mac 2011

** Siapa TOP REFERER FA? Giveaway **

Assalamualaikum....
Ummi Anum nak join Ga ni pulak...

GA ni dianjurkan oleh tuan punya blog Fantastic Ajane

Menurut FA..ini adalah GA pertama beliau...so ummi join untuk memeriahkan GA ni...
Hadiah yang ditawarkan juga best lah...jam tangan @ handbag
Tarikh tutup GA ni 31 Mei 2011
Referer ummi : Cempaka Kuning
So...ummi nak tag 
shidah
mamaema
huda
bro_monday
zana
cik Dya
nurkass
dan....pengunjung blog ni....
GOOD LUCK!!!!!


Isnin, 14 Mac 2011

** Senarai Penyertaan GA**


**N3 Melekat**
[ untuk n3 terbaru scroll bawah ya]


Assalamualaikum...

Hari ni aku keluarkan senarai penyertaan GA aku ni...

                                          

                                                         Senarai penyertaan :-

  1. http://jura-rahim.blogspot.com/2011/03/1st-ga-besday-my-dear.html
     http://mommysukacontest.blogspot.com/2011/03/1st-ga-besday-my-dear.html

  2. UPDATE 7 MAc 2011

    UPDATE 13 mac



      PERHATIAN : ---
      SILA CHECK LINK KORANG YA...ADA TAK DALAM SENARAI...KALAU TAK ADA SILA MAKLUMKAN..TERIMA KASIH..!!!
      Dan...
      Mana2 blog yang belum saya pollow tolong maklumkan sekali ya...

      ** Cute Bersama Kek Birthday **

      Assalamualaikum...

      Jum join Contest nih!!!!
      klik sini untuk join ya...

      Tadaaa...Happy Birthday My Girl......
      Sambutan Birthday ni untuk anak ke 2 ummi ya...Tapi sambutannya diadakan di Tadika Kemas Penjara Simpang Renggam...bukan kerana ummi ni cikgu tadika tapi kerana permintaan kakaknya yang inginkan birthday adik di sambut bersama kawan-kawan dia kat sekolah....
      Sambutan ni semasa umur adik 1 tahun..sekarang dah 1 tahun 23 bulan...bulan depan birthday adik...
      Adik lahir pada 27 April 2009 [lahir sama bulan lah dengan cikwhite]
      Nama adik NURAISYAH BATRISYIA BINTI MOHD SHUKRI
      Nama Ummi pulak MAHANUN BINTI MAHMUD

      Ummi nak tag mamaema,zana nordin,cempaka kuning

      Tarikh tutup 7 Mac hingga 7 April 2011



      Selasa, 8 Mac 2011

      **Contest "Splashy Moment" - by FiqKBE**

      Assalamualaikum...

      JUm join Contest pulak...
      klik sini untuk join ya...

      Gambar ni memang tengah bersuka ria main air....
      Dan....aku dengan suka hatinya nak tag mamaema,shidah,zana...

      Tarikh tutup :10 MAC 2011 - 11.59PM

      Sabtu, 5 Mac 2011

      ** Contest : Family Sedondon **

      Assalamualaikum...

      Join contest plak....

      Klik sini untuk join ya....

      Gambar ni adalah gambar tahun lepas..Gambar raya puasa lah ni...
      Kami memang suka pakai sedondon...nampak cam sehati sejiwa lak..hehehe..
      Sebenarnya..tema warna baju raya tahun lepas ummi yang pilih...ummi pilih hijau..maka hijau lah jadinya..tahun ni..en suami pulak kena pilih..
      Mula2 nak buat warna lain tp bila jalan2 kat Nagoya Batu Pahat tu tetiba tengok kain warna hijau tu..terus berkenan padahal masa tu puasa pun belum lagi..hehehe...bila beli kain untuk baju ummi terus beli untuk en.suami pulak kat situ jugak..
      Bila dah beli simpan je terus dalam almari sampai lupa dah tiba bulan puasa...bila nak dihantar jahit semua dah tak nak terima tempahan..sedih betul masa tu..tp ada jugak hamba Allah(staff kat Penjara) sudi jahit..Terima Kasih banyak2...Boleh lah pakai hari raya tu....

      Saper2 yang nakjoin tarikh tutup contest 15 MARCH 2011..

      ** Dunia Novel Giveaway **

      Assalamualaikum...
      Nak join GA ni...

      Nak join???

      Tarikh tutup 10 March 2011..sempat lagi..
      Ummi nak tag saper2 jer yang masuk blog ni...hehehe..


      Jumaat, 4 Mac 2011

      **1st GiveAway by AnnaLeeya's Family**

      Assalamualaikum semua...
      Ummi nak join GA ni plak ya..meh lah sama2 kite meriahkan nya..

      GA ni bermula 12 FEB hingga 12 MAC 2011..

      Khamis, 3 Mac 2011

      CONTEST SENYUMAN PALING MENAWAN

      Assalamualaikum
                                                            
      Gambar yang dipertaruhkan


            Caranya mudah sahaja:-
                                                                      


      1. follow blog ini.


      2. copy entry untuk contest ini ke blog anda.

      3. jangan luper copy kod contest banner ke blog u juga ok

      4. siarkan sekali link blog ini -LINK- supaya blogger lain boleh join.

      5. letakkan gambar senyuman paling menawan anda dibahagian atas atau mana2 bahagian yang anda suka. lagi kreatif, lagi besar peluang anda untuk rebut hadiah yang disediakan.

      6. setiap penyertaan, hanya satu gambar yang dibenarkan.

      7 boleh hantar gambar sesiapa pun, ayah, ibu, adik, kakak, abang, nenek, makcik, pakcik, gambar anda sendiri pun boleh.

      8. contest bermula 27 feb 2011 ~ 30 mac 2011





                                                                


      

      *Anakku Comel Giveaway by Littlestoryfromlittlefamily*

      Assalamualaikum...

      Jom ramai2 join GA ni..dari MamaBatrice


      Nak join??

       Gambar ni dipertaruhkan...hehehe...
      Ni lah dia..Nurain Batrisyia
      Umur 5 tahun
      Suka sangat berposing kalau depan kamera..kalah ummi dia..
      So..nak tag Huda,Mama Hanim,amiey lee

      Tarikh tutup 12.3.2011 pukul 11.59pm







      

      Rabu, 2 Mac 2011

      Bersama Kembali

      Assalamualaikum....
      Ahaks!tajuk...cam best jer ya...bukan apap pun..
      saja ummi nak cakap yang blog ni telah di update dan di'buka' kembali...
      tetapi blog ni hanya untuk ummi join atau anjurkan GA atau Contest Or Lucky Draw jer...hehehe...
      yalah....
      tengok blog dah bersawang tp masih ada yang sudi datang..so..ummi ambil inisiatif bersihkan blog ni..hehehe..blog utama ummi masih seperti dulu...

      blog ni ummi namakan my life wif ContestGiveaway.