Ada pesanan tak?

tetamu jemputan

Followers

klik lah jangan malu-malu

Ahad, 22 Ogos 2010

batal..

Sebenarnya blog ni sy dah lama tak update..sementelah dah tak guna..jadi sesiapa yang sudi kunjungi blog ni sy ucapkan terima kasih banyak2..kawan2 boleh lah kunjungi blog saya yang satu lagi..yang ni saya dah tidak guna..boleh masuk ke blog http://ladyane79.blogspot.com/.   tajuk dia ...titian kehidupan...terima kasih.

Selasa, 6 Julai 2010

sekitar birthday party ecah...

Allah selamtkn Nuraisyah Batrisyia!!!
potong!potong!potong!
rasa cam ummi lak jadi cikgu tadika..
masa untuk makan kek...comotnyer...

Ahad, 27 Jun 2010

UTM-PSDC...

aku jejakimu dengan segunung harapan...cewah...Alhamdullillah..aku tak keseorangan disana..ehemm..cik abang ada sekali.jangan jeles..hihihihhi...seperti di upper six n lower six..kami bersama..banyak betul dugaan dan rintangan semasa belajar kat sana..huhuhhu..tapi Alhamdulillah..aku mampu hadapinya..akhirnya tahun 2004 dapat jugak aku miliki diploma....terima kasih!

Khamis, 24 Jun 2010


sekolah menengah sultan ibrahim satu..
lower six n upper six aku di sini..2 tahun aku di SIS..banyak yg kutemui..termasuklah CINTA..hahaha...di SIS aku temui cintaku...macam2 perasaan yg ada...suka,duka,sedih,gembira...terkejut pun ada...hihihi...
....KITA DITAKDIRKAN JATUH CINTA.... Ku tak tahu mengapa
Tiba-tiba sahaja
Di dalam hati ini sering rindu padamu
Ingin kumeluahkan, tak berdaya

Ku tahu engkau jua
Sangat sayang padaku
Kaupun sering merindu
Bila tidak bertemu ternyata kau dan aku
Punya rasa...

Kau dan aku sudah ditakdirkan bertemu
Dan tiba-tiba kita jatuh cinta
Ini semua sudah suratan ilahi
Dan kita harus tabah hadapi kenyataan

Biar... apapun terjadi
Aku... harap engkau tabah...
Menerimaku sebagai teman barumu
Semoga kita saling sayang, bahagia...

Usahlah engkau pergi
Semadi di hatiku
Masih menyayangimu, oh sayangku...
Bila sehari tak jumpa, aku rindu...

hhmmm...ingat lagi lagu ni?ni lah lagu yg popular masa aku bertemu dengan si dia..mmg betul2 kena lah dengan kami pada waktu itu..lagu ni buat di dia..MOHD SHUKRI MOKHTAR..

sekolah menengah perempuan...
zaman remajaku bermula di sini...nostalgik betul...macam2 yg aku perolehi..so sweet..kawan2,guru2..saling menyayangi..aku juga aktif dalam bola jaring sama ketika di sekolah rendah dulu...kalau nk di tuliskan disini mmg x terdaya..bnyk betul kenangan di SMP..segala suka duka aku lalui...

aku punya sekolah..


sekolah kebangsaan kedai tanjong..
zaman kanak2 ku bermula disini...selepas tadika..masih aku ingat lagi..kenangan di SKKT...saat aku menyertai pasukan Genderang sekolah,main alat muzik..dapat juara lagi tu..jangan x percaya..hihhihi..aku juga wakil sekolah untuk nasyid..ermmm..nk lebih aktif lagi aku juga wakil pasukan bola jaring dan bola tampar sekolah..pendek kata aku mmg jenis yg aktif..

Ahad, 23 Mei 2010

tanggal 26 jun 1979...

aku di lahirkan ke dunia ini dari rahim seorang ibu...wah!besarnya dunia..hihihih...pada masa aku dilahirkan aku telah mempunyai seorang kakak dan seorang...ini bermakna aku anak yg ke 3 dalam keluarga...aku dilahirkan dalam daerah Pasir Mas,Kelantan...aku memiliki 7 orang adik beradik..3 lelaki dan 4 perempuan...
zaman kanak2 ku sungguh indah...dengan dibesarkan dengan suasana kg yg nyaman aku membesar dengan riang..hahahah....seawal usia 6 tahun aku telah dimasukkan ke sekolah tadika...seronoknya...dapat kawan2 baru dan belajar benda baru...Alahamdulillah aku tidak banyak ragam walaupun pertama kali ke sekolah..tidak payah ibu ku untuk menunggu ku...waaaa...bagusnya budak ni...hikhik!...